Over Truck & Trailer Service Sneek

Mobiliteitsdienstverlening

Truck & Trailer Service Sneek vormt een begrip binnen de Noord-Nederlandse markt voor bedrijfsvoertuigen. We richten ons op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee te maken heeft. 

Altijd een geschikte oplossing

Voor een goed mobiliteitsadvies kun je bij ons terecht. Voor vrijwel iedere mobiliteitsvraag hebben we een passende oplossing. 

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze mobiliteitsdienstverlening? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via dit contact formulier of via het volgende telefoonnummer: 0515 760 160.

Afspraak maken

Training & Opleiding; de basis voor kwaliteit

Trainingen, opleidingen en bijscholingen maken onze monteurs nog meer vakbekwaam. Daarom stimuleren we die bij TTS ten zeerste. Naast de vakbekwaamheid verbreed het ook het inzicht en de betrokkenheid van de monteurs. 

TTS ziet het ook als haar plicht om de aankomende generatie een goede kans te bieden op een gedegen (vak)opleiding. Leerling-monteurs en stagiaires worden dan ook met open armen ontvangen en tijdens hun leerperiode goed begeleid.

Een mooie wereld!

Het milieubeleid wordt organisatie-breed uitgedragen. Hierdoor raakt iedere medewerker betrokken. TTS is ervan overtuigd dat door het beleid breed uit te voeren, het rendement het hoogst haalbaar zal zijn. Organisatie-breed betekent ook dat TTS streeft naar samenwerking met leveranciers die het milieutechnische aspect net zo belangrijk vinden.

Neem direct contact met ons op